Kulturen spelar en stor roll i samhället och är det som formar människors kunskaper, språk, normer, seder och traditioner. Det är genom kulturen som dessa saker kan hållas ihop och överföras från generation till generation. Även symboler i form av smycken och juveler har en viktig roll i kulturen.

Faktum är att människor i tusentals år har haft en lång tradition av att bära smycken för att representera sin klasstillhörighet, kultur och tro, eller som amuletter för lycka och framgång. Med andra ord kan du börja bära smycken för att främja och knyta band till din kultur. Förslagsvis har du tidlösa smycken från Edblad i skandinavisk design på Best of Brands som erbjuder ett exklusivt utbud av kläder, skor och accessoarer från över 150 kända varumärken. Förutom sin e-handelssajt driver kedjan även en av Nordens största multibrandbutiker på 2700 kvadratmeter i Sickla Köpkvarter.

När det gäller varumärket Edblad är det här inte vilket varumärke som helst, utan ett svenskt designmärke som kantas av vacker design och exklusiva detaljer.

Edblad erbjuder alla kategorier av smycken:

  • Armband.
  • Ringar.
  • Halsband.
  • Örhängen.

Titta närmare på Edblads exklusiva smycken

Edblad vill genom sina smycken även hylla den starka och självsäkra kvinnan som vågar vara sig själv. Titta bara på Venus klackring i rostfritt stål med sin venussymbol i mitten. Ringen är nickelsäker och kommer i färgen silver. Den har en diameter på 12 millimeter, en höjd på mellan 4 och 12 millimeter samt en bredd på mellan 1,5 och 3 millimeter, så du kan vara säker på att den finns i den storlek som passar dig bäst.

Uttryck din skönhet och personlighet med smycken

Det är ingen tillfällighet att det är vanligt i många kulturer att bära smycken på högtider, speciella evenemang och bröllop. Smycken symboliserar nämligen makt, rikedom och status. Med smycken kommer du utan tvekan att förbättra ditt utseende och ge ett vackert intryck. Du kan med fördel bära smycken som framhäver ditt utseende och dina kläder så att du får en matchande outfit. Till exempel du kan kompletta en röd klänning med guldörhängen eller en blå blazer med silverringar.